Tevel község akadálymentes honlapja
   

Betűméret I kicsi I közepes I nagy

    

Település

Önkormányzat
Intézmények
Kultúra, szabadidő
Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt Tevel község újonnan elkészült honlapján.

A folyamatosan aktualizált honlapunkon igyekszünk a lakosság részére naprakész tájékoztatást nyújtani a helyi közügyekről, aktuális eseményekről, a községünk iránt érdeklődők pedig betekintést kaphatnak a falu múltjáról-jelenéről, mindennapi életéről, hagyományőrzésről, kulturális értékeinkről.

Őszintén remélem, hogy a honlapon megtalálható információk alapján kedvet kapott ahhoz, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk.

Nyitott szívvel és szeretettel várjuk Tevelen!

Fazekas Attila polgármeste

 


 

Tisztelt akadálymentes felhasználók!

Honlapunk további oldalainak akadálymentes böngészéséhez a számítógép operációs rendszerébe beépített kisegítő lehetőségeken kívül a következő megoldásokat állnak rendelkezésre, melyekkel teljesen kompatibilis honlapunk kialakítása. AW3C ajánlásai alapján a kontrasztos megjelenítés elhagyása mellett is használható a honlap a szokásos kisegítő lehetőségek alkalmazásával. Szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi megoldásokat:

 

A látás sérülteknek:

Az NVDA által fejlesztett, ingyenesen letölthető képernyő felolvasó szoftverének   (https://www.nvda.hu/letoltesek/) a használatát javasoljuk.

Szintén látássérülteknek ajánljuk a szintén ingyenes GoogleChrome bővítményt, a A Text to Speech Voice Reader,ami felolvassa a képernyőtartalmat. Ezt a Google webáruházból szerezhetjük be ingyen a következő linkről:

https://chrome.google.com/webstore/detail/read-aloud-a-text-to-spee/hdhinadidafjejdhmfkjgnolgimiaplp?hl=hu

A hallássérülteknek:

Hallássérült l átogatóinknak pedig a GoogleChrome böngészőbe szintén ingyenesen telepíthető High Contrast nevű bővítmény  (https://chrome.google.com/webstore/detail/high-contrast/djcfdncoelnlbldjfhinnjlhdjlikmph?hl=hu) használatát ajánljuk.

 

 

Közvetlen linkek a kisegítő lehetőségek eléréséhez:

Látásukban korlátozottaknak NVDA képernyő felolvasó szoftver letöltése »

Látásukban korlátozottaknak A Text to Speech Voice Reader képernyő felolvasó bővítmény letöltése »

Hallásukban korlátozottaknak GoogleChrome High Contrast bővítmény letöltése »